Директории за статии

Клиентски вход

Search

Топ съвети за намиране на успешен парти клоун

Преди да започнете планирането за детско парти шоу, трябва да помислите за редица неща. Смехът и веселието на най-малките са водещи в програмата за детско парти, затова трябва да помислите за наемане на парти клоун. Ако проверите в детски клуб ще може предварително да планирате и създадете бюджет, а това от своя страна ще ви позволи да направите тематични партита у дома и да направите впечатляващ детски рожден ден.

 

 

Ето някои от най-добрите съвети, които да ви помогнат да организирате страхотен купон:

Уверете се, че вашата страна не се сблъсква с друго събитие, например Деня на майката, Великден и т.н.

Проверете училищните ваканции. Никой няма да му е приятно да организира всичко и след това да се окаже, че 2/3 от поканените не могат да присъстват.

Ако нещо в плана ви претърпи промяна, трябва да имате "План Б" за всеки случай времето се променя. Така независимо дали вали дъжд или нещо друго непредвидено е трябва да сте помислили за импровизация. За такава може да е от голяма полза и съветите и мнението на успешен парти клоун.

Спестете време и стрес – направете някои покупки, които да спестят от времето ви. Така ако пазарувате партия, храна, парти чанти и т.н. може да решите проблема с умората след самото тържество.

Резервирайте всичко предварително – независимо дали става дума за наемане на клоун, или  резервация в заведение, детски клуб или разчитате на други майки, членове на семейството за работата по организацията се уверете, че те определено ще отбележи датата в дневника!

Бъдете конкретни за началото и ограничете срок за не повече от 2 ½ часа.

Уверете се, че всичко, което може да бъде претърпи промяна или е важно преди големия ден остава наред до последния момент.

Отпуснете се! Не забравяйте да се насладите на този специален ден и компанията на детето си и неговите приятели. Научете за гледане на деца, когато се налага.