Директории за статии

Клиентски вход

Search

Грешки, които допуска всяка булка сключвайки договор със сватбена агенция

Денят на щастливото събитие е определен. Младата двойка започва да мисли за организацията на сватбата, за поканите и за всички малки детайли. Обикновено, по – голямата част от стреса попада върху булката. Това е момента, в който се стига до единодушно решение за наемане на сватбена агенция. Екипът от професионалисти знае какво е нужно, за да се организира цялото събитие. Често пъти, сватбените агенти срещат трудности при изпълнение на задачите. Причината за тях се оказва булката.

В момент на разсеяност или притеснение, младоженката може да забрави да попита за важни факти свързани с договора между нея и агенцията. Агентът трябва да бъде сигурен, че е изяснил всеки детайл относно предлаганите услуги и прикрепения към тях ценоразпис. Веднъж подписаният договор е гаранция, че променливият вкус на булката няма да окаже негативно влияние върху крайния резултат. Повечето дами си мислят, че щом веднъж са се срещнали със своя сватбен агент, то следващия път ще бъде на сватбата. Наемайки сватбена агенция, младоженките трябва да бъдат наясно, че те дават съгласие една група от професионалисти да нахлуе в личния им живот за известно време. Сватбеното планиране изисква много работа от страна на агентите и непрестанно съгласуване с младоженците. Погрешно считано е, че дейността на агенциите се стича единствено до наемане на ресторант за празнуване на събитието и неговата декорация. Повечето от булките споделят своите виждания за декора на ресторанта и оставят организацията на сватбените агенти. Ако е истина, че наетите професионалисти от сватбена агенция вършат всичката работа по организацията, то с пълна сила важи правилото, че всеки един детайл – от обувките на булката до цветята по масите - се съгласува предварително с младоженците. Ако иска да създаде впечатление на жена, която знае какво иска, младоженката не бива да се появява на първата среща със сватбения агент в небрежен вид. Изрядната външност ще внуши респект и ще накара екипа на агенцията да мобилизира всички сили, за да доведе поетата задача до успешен край.

Не на последно място, младоженките трябва да бъдат наясно, че избирайки сватбена агенция, те не просто сключват договор с фирма за изпълнение на задължение. Малката на вид група от професионалисти ще поеме цялото планиране на една незабравима сватба.