Директории за статии

Клиентски вход

Search

Кои парфюми са подходящи за представителите на въздушните зодии?

Навярно малко от вас знаят, че зодията определя не само черти от характера ви, но и вашите вкусови предпочитания. Всеки зодиакален знак има отличителен цвят и аромат, които подхождат най-добре на неговия темперамент. Това е и причината избора на марковите парфюми да бъде толкова важен, тъй като не всички аромати ухаят по един и същи начин върху кожата на различните хора. За да се чувствате наистина добре, внимателно подберете тези аромати, който ще отговарят на вашия характер. Ако изпитвате колебания, тогава най-добре проверете кои са подходящите парфюми за въздушните зодии.

Везни: 24 Септември – 23 Октомври 

ПарфюмиМилостиви, стилни, популярни и благородни са представителите на зодия Везни.


Подходящият аромат: Дамите Везни са купонджийки, които обичат да се забавляват на партита и да бъдат заобиколени от верни приятели. Подходящите аромати за вас са пловодо-цветните, които са чаровни, закачливи и женствени - точно като вас!
  • New York Twirl от Kate Space – наистина невероятни дамски парфюми с искрящ цветен аромат, който несъмнено ще накарат всеки да се обърне след вас.

  • Beautiful от Estée Lauder е един изключителен аромат, в който със сигурност ще се влюбят много жени. Той е подходящ и за сватбен парфюм, заради топлите цветни нотки на тубероза и лилия – истинска романтика в бутилка.

  • Flower от Coach Poppy – пробвайте таза оживена комбинация от личи, касис и цветя, която ще ви накара да се чувствате наистина страхотно.

Водолей: 21 Януари – 19 Февруари

ПарфюмиТрите думи, с които без проблем можете да опишете Водолеите са - иновативни, независими и уникални.

Подходящият аромат: Вашият нетрадиционен стил до накъде затруднява избора ви на парфюми, но комбинацията между зелени, дървесни и цветни нотки наистина би ви подхождала.

  • Baiser Volé от Cartier – несъмнено аромата на лилии е цветния акцент на това божествено ухание, което ще ви накара да се чувствате истинска жена.

  • Bond No. 9 High Line – веднъж усетили аромата на тези парфюми, може да сте сигурни, че ще се влюбите в неговите ароматни нотки на диви цветя и свежа зелени.

  • Cristalle Eau Verte от Chanel ще остави във вас първо впечатление, че аромата му е освежаващо пикантен, но само след няколко минути ще усетите и сладките нотки.

Близнаци: 22 Май – 21 Юни

ПарфюмиХората със зодия Близнаци обикновено са безгрижни, общителни и дори неспокойни.

Подходящият аромат: Вие обичате аромат, който изненадва с привидно контрастиращи нотки - сладки, но пикантни, или цитрусови с горски полутонове.

  • Mitsouko от Guerlain са парфюми, който се разкриват едва доловимо, като се започне с леко ухание на бергамот, а кулминацията е с разкошен мъхав завършек.

  • Wild Bluebell от Jo Malone е уникален парфюм, умело съчетаващ аромата на карамфили, който се преплита със смес от цветя, за да пресъздаде за вас аромата на гориста поляна отрупана с цветя.

  • Coco Mademoiselle от Chanel е сладък ориенталски аромат съчетал уханията на бергамот, портокал, роза, ванилия, жасмин и бял мускус, който придават топлина и изтънченост на този наистина уникален парфюм.