Директории за статии

Клиентски вход

Search

Най-добрите и световно известни мъжки парфюми

Забелязали ли сте как има една скрита конкуренция между мъжете и жените, относно това, кои пол притежава по-добри парфюми? В последно време продажбите на мъжки парфюми се изстреляха нагоре, което означава само едно, че силния пол е станал много по-съзнателен към личната си хигиена и козметиката, която използва. Всички мъже искат да ухаят добре, а за тази цел те разполагат с голямо разнообразие от парфюми и одеколони, между които спокойно могат да избират.

Всички мъжки парфюми и аромати попадат в категориите - мъжествен, изискан, свеж, мощен, мускусен, животински и хладен. Това дава много възможности на мъжете да изберат аромата в зависимост от тяхното настроение или впечатлението, което искат да създадат. Добре е да имат предвид обаче, че всеки парфюм ухае по-различен начин при всеки човек. Това се дължи на индивидуалната комбинация между аромата на парфюма и този на тялото.

Някои от най-добрите световноизвестни парфюми за мъже

Ако ви е интересно кой са били най-популярните мъжки маркови парфюми през 2010 година, то тук ще задоволим любопитството ви. Това са:

  • La Nuit De L'Homme на Yves Saint Laurent има земно ухание и е изключително подходящ за по-романтични и интимни моменти, когато искате да съблазните любимата.  

  • Vintage Black от Кенет Коул е мъжествен, мощен аромат, който също започва с цитрусов аромат, но се развива в дълбоко ухание на мускус. 

  • Le Male на Jean Paul Gaultier се отличава от останалите мъжки парфюми, освен по своя уникален аромат, но заради своята бутилка, която е изработена спрямо мускулестите форми изваяни по тялото на мъжете.

  • Ferrari Black за мъже от Ферари са парфюми с лек аромат и са подходящи за всекидневна употреба дори и за офиса, тъй като аромата им не е натрапчив. Той има леко ухание на гора.

  • Grey Vetiver от Том Форд е парфюм, който трудно бихте сгрешили, тъй като неговия аромат в началото ухае на цитросови плодове, а след извесно ще доловите приятното ухание на дървесни нотки, в който се е развил аромата.

  • L'Homme Sport на Lanvin пленява със своя аромат съставен от цветове на горчив портокал, мандарина, бергамот, ванилия, босилек, мускус, лавандула, мента, кардамон, амбра, пипер и сандалово дърво.

  • Obsession на Calvin Klein са парфюми, които се предлагат и за мъже и жени. Дайте малко време, за да може аромата му да се развие напълно, но след това ще усетите неговото силно и мощно ухание.

Съобразявайте парфюмите, които използвате спрямо повода, тъй като много мъжки парфюми имат тежки и дори натрапчиви аромати. Те могат не само да привлекат вниманието на околните и да ги накарат да се обръщат след вас, но и да им завъртят главата в буквалния смисъл и да им прималее от тежкото ухание. За това, когато сте в офиса или други затворени пространства с много хора около вас и без особенно силна вентилация, е много по-добре да се използват леки и свежи парфюми, които да провокират, без да дразнят.