Директории за статии

Клиентски вход

Search

Пълно ръководство за най- добрите модни тенденции на есен 2019

Модните подиуми говорят- 90-те се завръщат. А също и 80-те. И 70-те. Има и няколко модни тенденции, които не могат да бъдат проследени до определено десетилетие, но въпреки това са примамливи. Объркващо знам, но дизайнери като Шанел, Гучи и още много други декларираха всичко- от мощни рамена до микро- микро чанти, и сме убедени, че имаме нужда от всичко това. Освен това творческата директорка на Nordstrom Рут Басло ще ни помогне, като сподели любимите си стилове и даде съвети за пазаруване, за да изглеждате в крак с модата.

Миниатюрни чантички

„Малък, структуриран стил в нова форма е чантата на сезона“- каза Басло. "Препоръчваме да комбинирате две тенденции на чанти, като изберете змийски принт или крокодилска кожа." Ако искате да се ориентирате към още по-малки, следващата „голяма“ тенденция е тийнейджърската. Запознайте се с The Bitty Bag. Tя е непрактичен аксесоар, който може да побере приблизително един Ipod, но абсурдът е част от чара. Жакем създаде мемо сензация, но дизайнери като Салаваторе Ферагамо, Хлоé и други могат да добавят малко вдъхновение.

Направете път за лилавия цвят

2018 г. беше година на розовото, но тази есен всичко е лилаво. Както се вижда при Родарте и Том Форд, оттенъкът на орхидеята е най- желан. Можете да изберете един единствен оттенък. "Влюбихме се в монохраматичния изглед от главата до петите при Баленсиага и Жакем"- казва Басло. Или можете лесно да работите с нюанси на лавандула при аксесоарите си.

Всеки добър супергерой има нужда от пелерина

Един от най- силните силуети на връхни дрехи, излязъл от колекциите за есен 2019, е пелерината. Шанел я показа в туид, Марк Джейкъбс- в леопардово, а втората колекция на Хеди Слиман за Селин направи най- доброто в рутината. Многото вариации доказват употребата и за всеки повод.

Сложете пера навсякъде

Вместо тежки пера и кожи, дизайнерите придават на текстурата по- леко докосване. Валентино деликатно облече роклите си в ефирна гарнитура, а Проенза Шулер показа горнище с пера, което изглеждаше, сякаш лек бриз би могъл да го издуха. Особено ни харесва колекцията на Прада от стоки с пера, включително чифт дънки, гарнирани с щраусови пера, които ще подчертаят бялата тениска.