Директории за статии

Клиентски вход

Search

Пълно ръководство за най- добрите модни тенденции на есен 2019

Модните подиуми говорят- 90-те се завръщат. А също и 80-те. И 70-те. Има и няколко модни тенденции, които не могат да бъдат проследени до определено десетилетие, но въпреки това са примамливи. Объркващо знам, но дизайнери като Шанел, Гучи и още много други декларираха всичко- от мощни рамена до микро- микро чанти, и сме убедени, че имаме нужда от всичко това. Освен това творческата директорка на Nordstrom Рут Басло ще ни помогне, като сподели любимите си стилове и даде съвети за пазаруване, за да изглеждате в крак с модата.

Прочети още: Пълно ръководство за най- добрите модни тенденции на есен 2019

Комбинация от изобразително изкуство и вино

Може да откриете комбинацията рисуване с вино - спот арт студио при нас. В случай, че ви се струва интригуващо, не се колебайте, а резервирайте място за вас и вашите приятели още сега.

Топ 10 парфюми за тийнейджърки

Когато купувате парфюм за младо момиче или сте тинейджърка, която си търси парфюм, изборът може да се окаже труден. Ще ви помогнем с това ръководство за някои от най-добрите младежки парфюми. Статията е предоставена от сайта за парфюми Euforia.bg

  1. Miss Dior Cherie Perfume - Christian Dior: Шик и флирт

 

Прочети още: Топ 10 парфюми за тийнейджърки

Какво трябва да се обличам за празника?

Какво да облечете за момиче на почивка? В навечерието на празниците много родители имат проблем, какво да облекат детето за празник? И ако ситуацията с момчетата е по-проста и има достатъчно бяла гладеща риза и панталони, момичетата ще трябва да работят при избора на рокля.

Прочети още: Какво трябва да се обличам за празника?

Хора

Снежана Стоянова

Жените също носят ризи

Ризите се носят както от мъже, така и от жени. Ако и вие сте сред жените които обичат да носят ризи - разгледайте нашите продукти. Силно вярваме, че ще намерите продукт който ще ви хареса изключително много.

Прочети още: Жените също носят ризи