Директории за статии

Клиентски вход

Search

Какво трябва да се обличам за празника?

Какво да облечете за момиче на почивка? В навечерието на празниците много родители имат проблем, какво да облекат детето за празник? И ако ситуацията с момчетата е по-проста и има достатъчно бяла гладеща риза и панталони, момичетата ще трябва да работят при избора на рокля.

Прочети още: Какво трябва да се обличам за празника?

Жените също носят ризи

Ризите се носят както от мъже, така и от жени. Ако и вие сте сред жените които обичат да носят ризи - разгледайте нашите продукти. Силно вярваме, че ще намерите продукт който ще ви хареса изключително много.

Прочети още: Жените също носят ризи

Топ 10 парфюми за тийнейджърки

Когато купувате парфюм за младо момиче или сте тинейджърка, която си търси парфюм, изборът може да се окаже труден. Ще ви помогнем с това ръководство за някои от най-добрите младежки парфюми. Статията е предоставена от сайта за парфюми Euforia.bg

  1. Miss Dior Cherie Perfume - Christian Dior: Шик и флирт

 

Прочети още: Топ 10 парфюми за тийнейджърки

Какъв мед предпочитате?

Пчелните продукти които използваме ние не са никак малко. Дори може да се каже, че използваме всичко което събират и произвеждат пчелите. Като пишем за пчелни продукти, всеки си мисли за пчелния мед. Това разбира се е така защото е най-голямо като количество.

Освен него, пчелите произвеждат още доста неща, сред които восък, пчелен клей и други. Всички продукти които достигат до нас чрез пчелите са изключително полезни. Открити са или все още се откриват полезните действия на всеки пчелен продукт за нашето здраве.

Пчелния прашец е един от най-важните за семейството. Той се използва за хранене на личинките, за производство на восък и още много други. Интересно ще е да научите за голямото приложение на цветен прашец в рецептите за здравословно хранене и т.н. В цветния прашец има изключително голямо количество полезни вещества и витамини.

Прочети още: Какъв мед предпочитате?

Хора

Снежана Стоянова

Същност и правила в тенис на корт

Идеята на спорта тенис на корт се заражда много векове по-рано, а това е и обяснение за дългият път, който изминава и многото трансформации, които претърпява тя. За да бъдат успешни ударите в тенис на корт, от съществено значение е създаването на верига от движения, които изпълнява тялото.

За успеха на всеки удар, значение има и силата, с която бива извършван, а това създава усещането те да са така сложни и дори трудни за изпълнение.

Прочети още: Същност и правила в тенис на корт