Директории за статии

Клиентски вход

Search

Коли скрап

За да сте запознати по добре с тези действия които можете да предприемете, ще поясним, че има доста места в страната ни където можете да дадете остарялата си и ненужна кола за скрап. За да ви улесним още повече ви съветваме да отидете на сайта reptraka.com и да следвате посочените от нас стъпки за предаване на коли за скрап. На първо място трябва да позвъните на даденият телефон в сайта, след това да си направите ксерокопие на големия талон и да се подготвите да получите една щедра сума за доброто дело което вършите.

Това което трябва да знаете предварително е, че точно това е фирмата за коли скрап която ще ви даде най-добрата за вас цена за старото желязо. Факт е, че всичко става прозрачно и без никакви скрити – покрити неща, от фирмата идва човек и прави оценка на старото возило и то в най-подходящото за вас време. Вие не трябва да правите нищо, след огледа от фирмата идват и сами вземат колата, без да ви притесняват и да се чудите как и с какво ще им закарате бракмата.

С тези си действия вие ще можете не само да се освободите от непотребният куп желязо, но и да се сдобиете с допълнително пространство и поле за изява. Да не забравяме и за сумата която ще бъде в джобът ви.

От тук на сетне трябва да знаете, че возилото ви ще се стовари на някоя площадка, готово да бъде рециклирано и да стане на нещо по-полезно за в бъдеще. В интерес на истината всичко в колата се разглобява и сортира по това от какъв материал е направено, а след като от колата остане само фасадата се пресова на една голяма преса и се откарва за нарязване и претопяване. Частите на автомобилът също се рециклират и с това вие подпомагате околната среда и  намалявате нуждата от добив и производство на желязо.

http://sofia.repatraka.com