Директории за статии

Клиентски вход

Search

Как да изберете SEO оптимизатор

За да изберете дадена услуга или продукт залагате на проучване и анализи и това е най-правилния подход във времената, в които живеем. Конкуренцията на пазара, както и всичко предлагащо се изпреварват с часове времето си, а за да е адаптивен бизнесът ви към нивото време се нуждаете от качествен SEO оптимизатор.

Не вземайте нищо за даденост, винаги е по-добре да прекарвате времето си в анализиране и търсене, отколкото в разочарование.

Кампанията за SEO ще се превърне в мощно тайно оръжие, а не в седлото на колата ви.

Как ще подобрите SEO? Този умишлено отворен въпрос е съсредоточен върху разбирането на стратегията, която компанията ще следва. Всичко, което включва технически одит, корекция, оптимизация на страница, адаптиране за мобилни устройства, оптимизиране на съдържанието, проучване на ключови думи, използване на други методи за подобряване доверието в сайта трябва да е част от играта – Вашата игра.

От какъв вид SEO се нуждаете

SEO има много съставни части - технически SEO, регионални, национални, органични, съдържание, връзки и др. Много малки агенции се специализират само в определени видове, затова попитайте този въпрос, за да сте сигурни, че агенцията отговаря на вашите изисквания.

Какви конкретни видове работа ще правите всеки месец? Очаква се агенцията да докладва за първоначалния тримесечен цикъл на работа, който включва одит, коригиране на грешки, оптимизиране на страниците, създаване и оптимизиране на съдържанието и изграждане на връзки.

Какви стратегии използвате за създаване на връзки и подобряване доверието в сайта си? Това е важен въпрос. Търсете разбиране за принципите на сайта и класирането му. Важно е да чуете, че определена част от съдържанието ще бъде направено за създаване на връзки. Търсачките от година на година все повече анализират връзките и за уеб администраторите става по-трудно да ги създават. Не сме заинтересовани да говорим за обмен на връзки, отдалечени домейни и PBN. Ако връзките отговарят на настоящите изисквания на Google вашият бизнес ще е процъфтяващ.

Спазвате ли всички ръководства за оптимизиране на търсещите машини на Google? Този въпрос показва нивото на съзнание. Това ще позволи да премахнете безскрупулни компании.

Винаги е полезно да знаете, че агенцията, на която сте се спрели има богат опит и наистина може да помогне да постигнат впечатляващи резултати. Намерете ги тук: http://www.extremeseo.net.

Какви показатели за проследяване на динамиката на напредъка използва?

Класирането на ключови думи е основно ниво, но в идеалния случай ключовите показатели за ефективността са най-значими.

За какъв минимален период да сключвате договор? Препоръчително е срокът на валидност да бъде ограничен до три месеца. През това време ще можете да формулирате мнение за ефективността от стратегията на компанията.

Какви отчети ще ни предоставяте на месечна база? Качеството на отчетите зависи до известна степен от размера на бюджета, но във всеки случай се нуждаете от доклади за видимостта на контролираните ключови думи, извършената работа (включително връзките) и плана за действие за следващия месец.

Колко често проверявате напредъка? С правилния избор на SEO стратегия за шест месеца, вероятно ще бъде в много по-добра позиция, отколкото в началото. Така че, трябва да разберете какви промени ще се появят в стратегията за популяризиране.

Когато имате отговори на тези въпроси може по-лесно да изберете своя SEO оптимизатор: eXtremeSEO,