Директории за статии

Клиентски вход

Search

Почивки, но с какво?

Почивки, но с какво?

Лятото е моментът, в който можете спокойно да си изберете някоя по екзотична дестинация, до място където не сте били до сега, а винаги сте искали да разгледате и да опознаете по отблизо. Дали ще се спрете да пътувате с влак или рейс, а може би с круиз или самолет, зависи от вас и дестинацията на която сте се спрели.

Ако решите да пътувате с круиз - имайте в предвид, че те не са толкова скъпи както бяха преди години. Сега всеки може да си го позволи, стига да започне да отделя от по рано пари за него.Круизните кораби стават все по-многобройни и все по-големи. Конкуренцията е огромна и всеки предлага от туристически агенции все по ниски и по примамливи оферти.Круизът е една комбинация от активна и пасивна почивка. Всекидневните разходки от по няколко часа в градовете, в които спира вашия кораб . Круизът е избор, в който спокойно може да се разхождате и докато пътувате за дадено място.

Самолетът е другото предпочитано превозно средство. Понеже с него се стига бързо и лесно навсякъде. Често срещаният проблем е изчезването на багажа. Но е чудесен избор за предстоящият карнавал Венеция 2013. Карнавалите винаги предлагат различни емоции и занимания. Може да се включите в танците както й да изберете неповторима маска за себе си и за своите близки , след като се върнете от пътешествието. Пътува бързо и е точен. Недостатъкът е, че не бихте могли толкова да се разхождате по време на полет както е при круизите.

Ако се спрете да пътувате с влак. Там вече е по сериозна работата и се изисква предварителна подготовка и начертан маршрут, до местата където искате да посетите и това да сравните дали има влакова линия. Със сигурност това пътуване ще ви излезе доста евтино, но пък минусите са повече. Не на всяко място бихте могли да стигнете с влак, но ако се спрете на близка страна, яхвайте влака и на добър час. Като плюс е това, че спокойно можете да разглеждате красивата природата както на нашата страна, така и през, които ще минавате. Турция, Гърция са прекрасни места където можете да използвате влака.

С кола също е добре, стига да сте си подготвили голямо количество пари за необходимото гориво , с което пътувате, както и да сте поне двама шофъори, за да можете да се редувате докато единият кара, другият да почива. Но за почивки в чужбина не е препоръчително да изберете колата като превозно средство.