Директории за статии

Клиентски вход

Search

Евтини самолетни билети до най-екзотичните кътчета

Забързани в нашите ежедневни задачи на работа и вкъщи идва момент, в който усещаме умора и нужда от почивка. Е, защо да не изберем някоя по-екзотична дестинация. Има толкова много места за разглеждане по света. Нужни са ни само евтини самолетни билети, багаж и желание за едно прекрасно изживяване! Агенция за самолетни билети и туризъм Демо Турс ни предлага някой от най-желаните и екзотични дестинации, които със сигурност ще останат до края на живота в спомените ни:

Агра, ИндияЕвтини самолетни билети до Агра

Този град е част от списъка на ЮНЕСКО , а също така тук се намира и едно от чудесата на света – изумителният Тадж Махал. Това архитектурно чудо е смесица от персийския, ислямския и индийския стил. Районът тук е чист, тъй като не се допуска трафик на автомобили в близост, а за да се стигне до самият „храм на любовта“ (Тадж Махал е изграден от махараджа, който загубва любимата си жена при раждането на 14-тото им дете) човек трябва да се разходи или да хване електрически автобус. Други забележителност в Агра са Форд Агра, Итмад-уд-Даула, Форд Сикандра, Фатехпур Сикри и гробницата на Акбар. Тук може да се насладим да тишината за известно време и да забравим градския шум. Един съвет от мен е да се резервират самолетни билети от demo.bg за месеците ноември, декември и януари.

Малдивитеевтини самолетни билети до Малдивите

Тази малка островна държава е сред моите фаворити за екзотична почивка. Това е една от най-желаните дестинации на хората от цял свят. Може да се отседне в някой от красивите хотели или да се наеме цяла вила, която се намира във водата. Може би всеки е виждал тези вили, които са се превърнали в емблема на Малдивите. Те гарантират спокойствие и неприкосновеност на личния живот. Топлото море и кристалните води е гаранция за едно невероятно изживяване, това може би прави Малдивите перфектното място за прекарване на медения месец.

Венецияевтини самолетни билети до Венеция

Последна в списъка, но не и в сърцето. Това е най-близката от трите дестинации и за нея могат да се открият най-евтини самолетни билети. Венеция е подходяща както за лятната ваканция, така и за зимата. Има невероятна история и е известна с красивата си архитектура. Има много стари църкви, които си заслужава да се посетят. Площад „Сан Марко“ е мястото, където може да се прекара чудесно свободното време, като той се намира точно в центъра на града. Дворецът на дуковете също е архитектурната забележителност, която не трябва да се пропуска, а също не трябва да се забравят и множеството галерии. Най-красива е улицата на Канале Гранде, която преминава през целия град. Венеция се състои от 117 малки островчета, които са свързани помежду си с 400 моста, преминаващи над 150 – те канала. Въпреки, че могат да се открият евтини самолетни билети, уверете се, че можете да си намерите и място за отсядане на по-нормални цени, тъй като този град е едно от най-посещаваните в световен мащаб от туристите и затова поддържа малко по-високи цени.