Директории за статии

Клиентски вход

Search

Пътеводител за Дубай

Наречен "търговската столица на Близкия изток, Дубай е модерен метрополис и естествена дестинация за съвременен туризъм. Той може да предложи много съблазън за семействата, култура и удобства за всякакви търсачи на силни усещания. Организирайте вашата почивка в дубай сега.

 

 

Дубай е очарователен град разположен в емирство Дубай, в Обединените арабски емирства. Той е с население от около два милиона жители и бързо се разраства. Арабският е официален език следван от английски език, който е и втори говорим.

Градът е един от най-експанзивните и скъпите градове в света. Намира се на северното крайбрежие на емирството, в Персийския залив, той е основен глобален център за търговия и е търговския център на Близкия изток.

В него може да пазарувате всичко и до последния цент. В него има повече от 250 търговски центрове, включително и най-големия мол в света, Dubai Mall. Тук, заедно с над хиляда магазини, ще намерите някои неочаквани места като Аквариум Дубай с най-голям панел в света и един подводен зоопарк. Молът е дом на Ски и най-голямата в света закрита ски писта, която може да се очаква в една пустиня.

Фонтаните на Дубай отново в Dubai Mall са грандиозна атракция, която също не трябва да се пропуска. В него може да видите как водата танцува на фона на приятна музика и как свети, изстрелвайки до 500 метра пръски във въздуха. Фонтанът представлява забавна семейна атракция, която на всеки час в продължение на няколко минути прави грандиозно шоу.

Друг фаворит за семействата гости на Дубай е зашеметяващият парк с делфини. Той е поредното незабравимо интерактивно преживяване, в което могат да се видят оферти за дубай и това как плуват делфини.

Големите конструкции на Дубай са световно-известни и са се превърнали в символи на града. Burj Khalifa е най-високата сграда в света. За по-малко от минута, можете да се предприемат пътувания до 124-то етаж, за да се види цялата панорама на града. Телескопите ще дадат уникален поглед към минало и настояще и разкриват как градът се е развил.

Дубай разполага с горещ климат, жарко лято и топла зима. За да усетите неговата отличителна пустинна среда, предприемете пътувания, запазете места за настаняване в atlantis dubai.

За да се насладите на пясъка на плажа край морето, може да се отправите към плажа и парка. Тук можете да се отпуснете на бял пясък и да плуват в чисти води. Организирайте своята вълнуваща екскурзия дубай, предвидете сафари из дюните на пустинята.

Не забравяйте да разгледате повече за хотели в дубай, от които имате пълното право да избирате.