Директории за статии

Клиентски вход

Search

Пясъкоструйни апарати от Clemco

Най-добрият световен производител на пневматично оборудване за отстраняване на покрития, почистване или подобряване на повърхности на метални съоръжения е CLEMCO.

CLEMCO са доставчици на продукти с много високо качество, които отговарят на всички изисквания и нужди на клиентите.

Освен това CLEMCO е специализиран и в изработката на преносимо оборудване, което се използва от собственици на съоръжения, изпълнители, както и в корабостроителниците за контрол на корозията и подготвяне на повърхности за нанасяне на декоративни покрития и бои. Продуктите на CLEMCO са абразивни машини, които варират от 0,5 до 160 cuft, съединители, доменни дюзи, маркучи, доменни респиратори и други инструменти, които имат общо с тази дейност.

Тези пясъкоструйни апарати се използва най-вече за почистване на продукти от корозия и замърсявания на конструкции от стомана или стоманобетон, преди да се нанесат антикорозионните покрития. Използват се още за почистване на метали, преди нанасяне на прахови покрития върху тях, както и за матиране на стъкла, почистване на леярски форми, гравиране върху дърво, камък и стъкло, почистване на сгради, каменни фасади и т.н.

 

Оборудване за бластиране и експлоатационни условия

•        За да се намали износването на дюзата, системата за въздух трябва да може да осигурява повече въздух (поне 50% по-голям дебит), отколкото е необходим за чисто нова дюза, за да направи налягането достатъчно голямо за бластиране.

•        Трябва да използвате дебит на въздуха, който да бъде с достатъчно голямо налягане, а дюзата да бъде максимално голяма за конкретното приложение. Когато размерът на дюзите се увеличи повече от 1,5 пъти от този на оригиналната бленда, ги подменяйте.

•        Премахвайте абсолютно всички чужди частици и абразивния материал от гърнето, което се използва за бластиране. Тези замърсители увеличават прахта и правят точното измерване на абразива много трудно - дори невъзможно.

•        Въздухът, който използвате, трябва да е сух и чист. При еднакви условия, високото налягане на въздуха спомага за увеличаване на производителността, но и подобрява разпределението на частиците.

http://linkampbg.com/