Директории за статии

Клиентски вход

Search

Nokia Lumia 800 - страхотен сензорен телефон за всички нужди!

Функционалност, производителност и безкрайно количество възможности - това е Nokia Lumia 800!

Голям екран - удобство за работа
AMOLED-дисплеят в Нокия Лумия 800 е с диагонал от 3.7 инча, който е поместен в корпус с гладка повърхност. Монолитният дизайн придава на телефона прост и ефективен външен вид. Използването на този апарат - това е удоволствие. Поместете любимите си приложения на началния екран. Получавайте актуализации в реално време. Достатъчен е един поглед.

Вижте къде са вашите приятели
Една картина струва колкото хиляда думи. Получавайте всички ъпдейти и новини на вашия телефон. Известията от Facebook, Twitter и LinkedIn на началния Ви екран. Съчетайте функциите на чата и обмена на SMS-съобщения. Вижте всички най-нови писма на електронната си поща от един единствен прозорец. Това наистина е много просто.

Не просто браузър
Bing. Internet Explorer 9, HTML5. Wi-Fi. Това е интернет без болезненото чакане. Дори видео-клиповете се отварят по-бързо. Насладете се на бързо и ефективно търсене, както и отваряне на уеб-страниците в техния стандартен вид.

Оптика Carl Zeiss
Моментално заснемане на висококачествени снимки и видео в HD формат с камерата на Nokia Lumia 800. Запазете незабравимите моменти във вградената памет или използвайте външна карта памет. 8-мегапикселовата камера и 28 мм широкоъгълен обектив ще Ви позволят да уловите всички важни детайли и моменти от живота. Ако желаете, можете да споделите ваши снимки и видео-клипове с всички - за една секунда.

Работете по време на път
Работните функции са достъпни дори и на пътя. Работете тук, работете там, работете навсякъде. Word, Excel, PowerPoint ще са близо до пръстите Ви. А ако сте в офиса, още по-добре.

Намерете правилния път
Изследвайте местностите с помощта на приложения, използващи информацията за вашето местоположение и информацията за назначената дестинация. Намерете нови места и нови пътища. Използвайте удобната постъпкова автомобилна навигационна система за по-бърза ориентация.

Винаги първи
Насладете се на радио предаванията от цял свят. Телефонът проучва вашите музикални пристрастия и Ви предлага да слушате музика, изхождайки от вашия вкус. Той точно ще определи и кой изпълнител може да Ви хареса.