Директории за статии

Клиентски вход

Search

зъбния ремък

Името ще бъде чут от много хора, но малко хора са, че това е, което е необходимо. е необходим за нормалната работа на двигателя колан за синхронизация (разпределение), той е отговорен за това, и ще има, ако въздуха и горивото в цилиндъра.


Той играе важна роля в работата на клапани и бутала за синхронизиране, като ги премести крачка вдясно, без двигателят не работи, и има всички съвременни автомобили, въпреки че някои мотористите автомобили Vaz имат право под капака не съществува нещо. Той също е на някои превозни средства, устройството служи като помпа.


местоположение

На друга машина е подредена по различен начин, но винаги е практично, както е предвидено кола. Само някои автомобили са видими, когато тя е отваряне на капака и, от друга страна, че е необходимо да го премахнете някои подробности за защита. RIM каучук колан е затворен с вътрешни зъби.
Назначаване колан обвинявам това на пръв поглед измишльотина гума видимо намалява натоварването много висока, защото голяма устойчивост на усукване на съвременните двигатели, така че трябва да се проверява периодично за пукнатини и сълзи, защото ако колана нарушава работещ двигател, неизбежния провал на последните. И най-модерния двигател, толкова повече проблеми ще бъдат с него. При леки случаи, можете да замените на групата в по-сериозна може да бъде необходимо при смяна на клапана на цилиндровата глава.