Директории за статии

Клиентски вход

Search

Таблет за работа

В нашия онлайн магазин има огромно разнообразие от нови модели лаптопи. Ако някой си спомня, преди 5-6 години, цените на лаптопите бяха значително по-високи от тези на настолните конфигурации, въпреки, че по параметри отстъпваха. В днешно време нещата са коренно променени и има лаптопи за всякакви цели със силни технически заложби на много достъпни цени.

Нещо много важно което искаме да ви споменем е гаранцията. Нормално, техника като всякаква друга – може да дефектира. Именно от тези съображения ви призоваваме да купувате лаптопи и всякакви други мобилни апарати само с достатъчно дълъг гаранционен период.

Основните неща на които трябва да обърнем по-голямо внимание при таблетите са няколко вида и на практика те съвпадат с тези на лаптопите. Но нека ги разгледаме по отделно всеки.

Процесор – често нарин „мозък” защото неговата работа е да обработва всичката постъпила информация. Вече се досещате, че колкото по-силен процесор е вграден в новите таблети, толкова възможностите му ще са повече. В зависимост от това за какво ще го използвате, ще решите от какво точно имате нужда.

Операционна система – много важен детайл при изборът на таблети. Това е така защото има поне няколко известни и би било добре да закупите таблет с операционна система с която вече сте свикнали. Като най-бързо развиваща се операционна система, Андроид е една от най-предпочитаните от потребителите на таблети и мобилни телефони.

Дисплей – големия дисплей е както предимство, така и неудобство. Преценете какъв размер ще ви е най-удобен за ползване в зависимост от това къде и колко ще го ползвате. За офис таблетите може да си позволите и по-голям. Но ако смятате да го носите постоянно с вас, може би по-малък би бил по-удобен.

Батерия – много важно е таблета който изберете да има батерия с голям капацитет. Тъй като това е мобилно устройство се предполага, че ще искате да издържи поне няколко часа непрекъсната работа без зареждане.

Интересни портали за техника:

bgkonsumativi.eu
bgtablet.eu
bgprinter.eu
bgmonitor.eu
bgtelefon.eu
bgpamet.eu
bg-laptop.eu