Директории за статии

Клиентски вход

Search

Компютърна техника и аксесоари

Ако правим сравнение между лаптопите и настолните компютри няма как да не отбележим големите им предимства, защото те са мобилни, леки, бързи и могат да ни направят наистина независими от времето и мястото.

Това е безспорен факт и всеки един от нас е на ясно с преимуществата на тези мощни машини, което се вижда най-ясно от все по-нарастващото им купуване. Днес те са предпочитат не само за вършене на работа, но и за доста голямо забавление, а геймърските лаптопи, който са с наистина внушителни параметри, могат да ви пренесат в един коренно различен свят.

Въпреки многото нови и супер бързи модели е добре хубаво да помислите за какво точно ще използвате своя лаптоп, защото доста често не е нужно да купувате толкова скъпа машина, ако само ще си проверявате пощата, ще пишете документи и ще ровите в нета. За тези действия, работа ще ви свърши работа и доста по-нисък клас машинка. Трябва да знаете, че цената на лаптопите се определя от параметрите.

Другата интересна джаджа са таблетите, които напоследък станаха голям хит.  Таблети се ползват от най-различни хора, не само по професии, но и по възраст, както и при работа в много държавни и частни фирми, защото са супер компактни и удобни.

Тук не трябва да пренебрегваме и новите модели смартфони, които са междинното звено на таблета и телефона. Днес те са повече от завладяващи и представляват един наистина бърз и уникален мини компютър. Хубавото при тях е, че стават не само за говорене, но и за ровене в нета, игри, писане и какво ли още не. С тях можете да правите и доста качествени снимки, които по нищо не отстъпват на един обикновен фотоапарат.

Предлагаме ви да разгледате и уникалните ни предложения за кутии за SuperMicro сървъри и кутии за тях, които са със страхотно качество и на уникални цени.