Директории за статии

Клиентски вход

Search

Смартфони с две сим

Днес повече от всякога има голям бум на развитието на комуникационните технологии и това е напълно нормално, защото се покриват непрестанните нужди на хората. Целта е максимално да се улесни потребителят и в едно устройство да има всичко което му е нужно. Това налага и все по-голяма борба за надмощие между производителите на смартфони и таблети, които гледат всеки ден да вкарват все по-нови и нови приложения. Вярно е, че разнообразието е много голямо, но за да е един смартфон добър трябва да има задължително някои неща и да покрива дадени изисквания. Към смартфона може да си взмете и бели слушалки които са качествено направени за да възпроизвеждат добър звук.
Първото важно при всеки един смартфон е издръжливостта на батерията, която е един от най-важните фактори за използването му. На следващо място поставяме мощността на процесора, който определя скоростта на работа и добрата работа на приложенията му.
На трето място идва ред и на дисплеят, който освен с добър размер трябва да е с кристално качество, да не размазва, да отчита правилно докосването и да работи наистина коректно.

На топ четири попада качеството на камерата, защото всеки един добър смартфон трябва да има и добра камера, която да запечатва перфектните моменти.
На пето място е NFC технологията, която реално ви дава възможността за комуникация и пренос на информация. Това е много важно за всеки съвременен смартфон.  
На следващо място е едновременната работа с няколко прозореца, както работите на компютъра. Това е едно голямо удобство, което по-старите модели нямат, а улеснението с него е огромно.  
Седмо място се заема от големината на паметта. Трябва да знаете, че повечето модели имат обикновено или 16 или 32 GB памет за съхранение на данни, но при по-новите модели имате възможност и за допълнителна.
Нещо което не е важно за много хора, но е удобство – възможността да се поставят 2 сим карти едновременно.
На осмо място се нарежда инфраред дистанционен контрол, който за доста хора е голямо удобство за контрол над телевизор. И на последно място е възможността за безжично зареждане, което е перфектно за хората с повече изисквания.