Ако доскоро при избора на стикерите за стена, хората се спираха предимно на флоралните мотиви, тази година, световните модни експерти виждат промяна в тази посока. Изборът на подобен вид декорация е нараснал драстично, заради огромната си популярност и търсене от страна на клиентите. Специализираните мотиви върху тези стенни стикери също са разнообразни, което улеснява допълнително решението на хората, които се чудят, как правилно да подберат своята интериорна визия.

Това е вашият дом, така че каквото и да изберете, най-важното нещо е да търсите промяната, която ще реализирате, спокойствие, положителни послания, уединение и удоволствие от това, че сами сте си създали това усещане.

Едни от лидерите при продажбата на стенни декорации онлайн stickerix.com ви предлагат препоръчителните модни течения, които ще бъдат следвани и през следващите години, така че да съчетаете избраните от вас стикери за стени по правилен и впечатляващ начин.

Ретро

Напомнящите за отминали времена домове все повече привличат вниманието на всяко следващо поколение. Страстта към ретро мотивите е неугасваща и все повече декори се „обличат“ в подобни препратки. Тази година ще бъде актуално да си ретро независимо дали ще поставиш изчистен акцент като стенен стикер в спалнята или изцяло променен дизайн в дневната си стая.

Тъмно зелено – този цвят има много почитатели най-вече заради своето си позитивно очарование. Подходящ е за пресъздаването на изчистена визия във вашия дом като очакванията за него през тази година са, че постепенно ще измести досегашните класици в лицето на черния и сивия цвят.

Стенен стикер в зелено

Използването на стикери за стена за скътаните уютни ниши във вашата стая. В онлайн магазина на Stickerix ще намерите подходящите за вашия вкус декорации. Помислете, какво бихте поставили над креслото си или между елементите на вашата библиотека. Подобна незаменима и впечатляваща идея би отивала не само на домашния уют, кухнята или дневната, но и на обстановката във вашия офис.

Стикер за стените на кухнята

Етно мотиви – непознатият културен живот на различните народности винаги е предизвиквал интереса на останалите. През тази година подходящи за използване ще бъдат геометричните фигури, които са взаимствани от индийската и африканската култура. Стикери за стена в подобен семпъл детайл биха били достатъчни да сте в крак и с тази нова модна тенденция. Не забравяйте и че сред българските древни традиции се открояват не по-малко впечатляващи елементи, които биха се вписали във всеки един съвременен интериор.

Като за последно „просто съвет” – тази година, дизайнерите ви съветват ако искате да сте в тон с навлизането на новите тенденции, трябва да се отървете от тези, които няма да бъдат добре приети. Подменете всичко във вашия дом, което е много бляскаво, доближаващо се до имитацията на скъп материал, прибягвайте по-скоро към използването на стикери за стена, които имат автентични послания.

Подобни теми