Директории за статии

Клиентски вход

Search

5 нестандартни трика да създадете дома с креативни идеи - рисуване

Навярно и вие от време на време търсите идея, която да ви презареди, да оптимизира или ъпдейтне живота ви към момента. Ако поне един път сте изпитали подобно усещане, то каним ви на едно вълнуващо и нестандартно пътешествие.

 

 

На вашето внимание 5 свежи идеи, как да запишете частни уроци по рисуване и с какво те ще ви помогнат в голямата промяна:

Ако искате вашия дом да изглежда по-голям, отколкото е в действителност - особено когато е на път да отидете на пазара - можете да използвате ярки и живи цветове като жълто и черупки от яйца. Така с малко творчески нюх може да добавите пространство във вашия екстериор. Като предупреждение, избягвайте белият цвят. Въпреки, че той може да добави пространство, не е толкова ефективен, колкото затъмнените цветове. Бялото дори в картината не трябва да присъства, защото създава усещане за скука и празнота.

Може да поиграете за дома вътрешно и външно, с помощта на цветове, които се състоят от повече от една дума. Често може да се срещате с високообразовани хора. От друга страна, прости цветове се харесват на по-ниски бюджети и ниските равнища на образование. При избора на сложни цветове, като горско зелено или слонова кост с елементи на бяло ще навяват за индивидуалност и стил. Подобно творение може да създадете не само върху стените, но в картините си.

Червеният цвят е доказан, за увеличаване на апетита при повечето хора. За една от причините, че много ресторанти избират червени модели в трапезарията си стаи. Използван и е така предпочитан в кухните. Дори да не искате да обзавеждате цялата кухня в страстния червен цвят, то една картина, нарисувана от вас самите с преобладаващи червени детайли ще стои повече от добре.

Добавяне на текстура - това е добре да направите с много леки, бледи линии, някои артисти дори не изтриват линиите на застрояване. Големите грешки могат да бъдат уловени в началото на този процес като твърде голям или твърде малък вид.

Научете повече за начините на оцветяване, линия, тон, текстура и което отразяват. Това е малко по-трудна стъпка, тъй като някои от тези умения са трудни за овладяване. Въпреки това е изключително важна стъпка. Научете от коя страна грее слънцето и поствете картините на отсрещната, за да изпъкват фона и изображенията. Рисунки могат да изглеждат така много по-реалистичен и подробни, когато добавите малко повече за тях.

Научете и повече за това как да помогнете на децата да се справят полесно с МАТУРА БЕЛ 12 КЛАС.