Директории за статии

Клиентски вход

Search

Полезни съвети за успешни залози

Много е важно, когато залагате, да имате самодисциплина, да се контролирате и постоянно да увеличавате своите знания за спорта, от който се интересувате. Ако го правите, вие ще можете да спечелите от залозите за всеки спорт, независимо дали той е футбол, волейбол или хокей. Избирайте много добре залозите си, защото всеки има своята парична стойност. Отделете време и четете спортните сайтове, тези с новини и прогнози мачове. Предлагаме ви 7 съвета, които ще ви помогнат при залозите и ще ги направят по-ефективни.

  1. 1.Проучвайте съставите на отборите и играчите, които ще играят. Следете добрите играчи и техните позиции, разучавайте техните стратегии и следете играта им в други мачове.
  2. 2.Следете контузените играчи, така ще знаете кой отбор има по-голям шанс да спечели и кой да загуби.
  3. 3.Добре е да се интересувате от резервните играчи на тимовете. Има мачове, при които такива дребни неща могат да направят даден отбор печеливш.
  4. 4.Преди да заложите, проучете историята на мачовете между отборите и преценете кой има по-голямо предимство и шанс да спечели. Добре е да залагате по-често на този отбор, който има повече победи. Моментната форма на тимовете също е много важна, за това не я подценявайте.
  5. 5.Уверете се, че наистина познавате отборите добре и знаете какво правите, преди да заложите.
  6. 6.Когато залагате, винаги правете такива залози, които можете да загубите и не давайте по-големи суми от това.
  7. 7.Когато губите не се влияйте от емоции, а се опитайте да си обясните защо е станало така. Анализирайте загубата и се съсредоточете върху следващия залог, като прецените още по-добре отборите. Знайте, че като залагате, трябва да го правите с мозък, а не със сърце.

Използвайте горепосочените съвети и със сигурност ще имате по-добри резултати в спортните залагания. Не се пристрастявайте, правете го за удоволствие и не залагайте хаотично, без да сте сигурни в успеха си.