Директории за статии

Клиентски вход

Search

Топ "Марио игри" за всички времена

Марио е една от най-известните класически игри за всички времена. Игри със Супер Марио за двама може да намерите в сайта http://www.igrizadvama.com/

Ето и най-добрите класически "Марио" игри:

Super Mario Bros

Пусната е за Nintendo Entertainment System през 1985 година. Тя стана много популярна в рамките на много кратък период от време. Отличаваща се със спускаща се платформа, тя въведе местоположението на Кралството на гъбите, с множество интересни нива.

Super Mario Bros. 2

Следващата версия беше пусната през 1988 г. и е преработена версия на  японската игра"Doki Doki Panic". Тя е доста трудна за международната публика. Нови врагове са наблюдавани в тази версия като "Bob-ombs" и "Shy Guys".

Super Mario Bros. 3

Третата част от поредицата бе най-очакваната игра на това десетилетие. Тя беше представена за първи път през 1990 г. и  бе доста паметна. В третата версия на играчите им беше позволено да летят и нивата бяха изключително интересни.

Super Mario World

Това издание беше пуснато през 1991 година и се счита за най-доброто издание за Super Nintendo Entertainment System. Имаше много иновации за следващото поколение играчи. СЪС 72 нови нива , играчите можеха да яздят Йоши динозаври и да изследват един напълно нов свят. Сериите продължиха до 1996 и след това дойде ред на"Аll series"сагата.

All-Stars Series

Следващото продължение беше пуснато през 1994 година под формата на  Super Mario All Starts и включваше изгубените нива на "Mario Bros". Играта също имаше актуализирани графики и опцията за сейфане на прогреса. Това беше нещо, което се пазеше от геймърите по целия свят, за да могат да се наслаждават на играта, когато поискат. Всички по-ранни версии трябваше да се играят в определен период от време поради липсата на опция за запазване на играта в края на всяко ниво.

Super Mario 64

Беше пусната през 1996-та за Nintendo 64 и беше първата триизмерна игра за Нинтендо в историята. Тя позволяваше на играчите да тестват 3D игра на нова платформа.

Играчите можеха да изследват нови нива, да получават възторжени отзиви и почти безупречни резултати 9,8 от 10.