Директории за статии

Клиентски вход

Search

Хранителни добавки за отслабване

Съществуват хранителни добавки за отслабване, които са много ефективни, но без диета и спортуване няма как да се получи, желания ефект. Само с хранителни добавки за отслабване не става, те са просто средство, което ни помага да продължим напред, защото всеки, който е бил на диета, знае, че има моменти на застой и не може да свали нито един килограм повече. Няма такова като магически хранителни добавки за отслабване, което ще свали 10 килограма от теглото на секундата. Едни от най-известните хранителни добавки за отслабване са фетбърнърите, които се разделят на два вида: липотропни и термогенни. В тази статия ще разгледаме предимствата недостатъците на двата вида хранителни добавки за отслабване.

Фет бърнърите биват два вида според вида си на действие: липотропен и термогенен. Липотропните хранителни добавки за отслабване имат голямо предимство пред термогенните. С тях можете да отслабвате дори без да тренирате, благодарение на базовия метаболизъм на тялото. Липотропните фет бърнъри са хранителни добавки за отслабване, които подпомагат и увеличават изгарянето на мазнини. Те постигат това, като подобряват метаболизма и транспорта на метаболитите на мазнините. Липотропните хранителни добавки за отслабване съдържат натурални агенти, които не стимулират агресивно нервната система, а подобряват транспорта на мастните киселини и кетоните на няколко различни организмови нива. Липотропните фет бърнъри нямат кой знае какви странични ефекти, но при предозиране е възможна диария. Въпреки, че нямат доказани странични ефекти, тези хранителни добавки за отслабване не трябва да се приемат от бременни и кърмещи жени, както и от деца под 3 години.

Термогенните фет бърнъри са продукти за бързо отслабване, които засилват метаболизма и подтискат апетита. Те повишават човешката температура, за да улеснят изгарянето на мазнини. Обикновено съдържат две групи вещества: активни съставки, водещи до термогенеза и повишен метаболизъм и второстепенни формули с подпомагащо действие. Основната функция на термогенните хранителни добавки за отслабване е да подпомогнат изразходването на повече енергия и изгарянето на повече мазнини. Ползите от термогенните фет бърнъри са временни, защото нервната система се адаптира към действието им след 4,5 или 6 седмици прием. Има реална опасност, ако не сте изградили добър режим на трениране и хранене, да върнете килограмите си обратно, след спиране на термогенните хранителни добавки за отслабване. Не трябва да се приемат от деца, момчета и момичета в пубертета, бременни и кърмещи жени, хора с хронични заболявания, хора над 55 годишна възраст, хора с инсулт, алергия, невралгични проблеми, страдащи от свръхчувствителност и епилепсия.

На пазара има много различни марки хранителни добавки за отслабване, като аз ще ви препоръчам да се доверите на продуктите на фирма 3 Chenes. Това са доказани продукти, които могат да ви помогнат много в борбата с излишните мазнини.