Директории за статии

Клиентски вход

Search

Блестяща баня с метални декорни елементи

Свикнали сме да виждаме блестящи изпълнения на смесители за баня от най-различни производители. Те са блестящи от гледна точка на своята визия, която няма как да създаде друг ефект, от това, което е заложено в нея като основа. Затова вдъхновението за метални декорни елементи в банята идва от вдъхновяващите и бляскави смесители за баня.

Друго решение с декоративен и функционален характер е инсталирането на метални аксесоари за баня в цялостно пространство. Хавлийник тип халка, хавлийник тип дълга дръжка. Кат те не трябва да са обикновени ако търсите декоративен ефект.  Потърсете предложения с по-комплексен дизайн, в които декоративните елементи се съчетават с функционалния характер на металните аксесоари.

Етажерките и металните рафтове за баня също може да допълнят металическия блясък в интериора на банята. Те обаче често са съпътствани с елементи от друга материя, което смекчава чистия металически ефект.

 

Всъщност металният блясък не идва от самата материя на изработените аксесоари, но от тяхната финитура. Така изборът става много по-голям, защото самите финитури са различни като цвят. Най-разпространени са хромираните повърхности, които се отличават със своя металически блясък. Можете обаче да завиете в съвсем друга естетическа линия.

Силен естетически ефект имат и произведенията на изкуството изработени от метални повърхности и обработени така че да създават някакъв образ върху себе си. Те също много да допълнят интериора на банята по невероятно бляскав начин, но и да внесат символиката на образите.

Много силен ефект и силна тренди позиция на пазара в момента имат и металните плочки за баня, които придават страхотен естетически и футуристичен ефект особено при стените около душ пространството. Звучи екстравагантно, но е напълно приложимо решение в много бани по света.

От сребристи повърхности и неръждавейка, през никел-хром, до златисти финитури, старо или розовеещо злато, бронзови повърхности, медена червеникава визия, захабен метален ефект – дизайнерите просто са предвидили всичко възможно като избор, за да реализирате това, което най ви приляга. Правилното решение обаче трябва да бъде комплексно, а не произволно, защото може съчетанията и идете ви да не се получат както очаквате.