Директории за статии

Клиентски вход

Search

Извозване стари мебели - как да се грижим за кожените мебели

В модерния свят кожените мебели са много популярни, могат да се доближат до почти всеки интериор, имат шикозна визия и да се адаптират лесно. Въпреки това, тази мебел струват доста скъпо и с цел да се удължи експлоатационния живот и оригинален външен вид, кожените мебели изискват своята специална грижи. Тя изисква компетентна и задълбочена работа, само тогава мебелите могат да ви служат повече от една година.

Трябва да се знае, че кожените мебели не харесват: топлина, директни слънчеви лъчи и обикновени перилни препарати. Ето защо в стаята е необходимо правилно да се подреждат тези мебели - да не са пряко изложени на слънчевите лъчи и топлинни източници или батерии. За да премахнете прах от този тип мебели, трябва да използвате парче меки сух плат. Прахът трябва да се избърше най-малко два пъти седмично. От време на време трябва да се пуска прахосмукачка, например, когато се извършва общо почистване на апартамента , да не забравяме и за любимите кожени дивани и фотьойли.

Не позволявайте на домашните любимци да се наслаждават на кожени дивани, тъй като с ноктите си могат да надраскат повърхността на кожата. В допълнение, не можете да легне на дивана с голото тяло защото различни телесни мазнини, пот и други мръсотии от кожата могат да замърсят мебелите.

Има и няколко прости съвета за правилната грижа за кожените мебели:

1. Ако върху повърхността на мебелите е изляла течност, не чакайте да изсъхне. Тя трябва да се избърше преди кожата да абсорбира влагата. Не забравяйте, че използването на сушилня за мокрото петно ​ не е възможно.

2. Петна от вино, лечебни тинктури и маркери се елиминират с алкохол, който се нанася върху гъбата и се попива. След това замърсената зона се обработва със стерилна гъба, която може да бъде закупена в аптека. Също така, за да премахнете такива петна, може да използвате специални средства за премахване на петна.

3. Мазните петна от този тип повърхност не са опасни, защото мазнините преминават през цялата повърхност и скоро изчезват. Тези петна могат просто да бъдат забърсани със суха вълнена кърпа.

Освен това веднъж или два пъти годишно е необходимо да се предотврати стареенето на кожата. Необходимо е повърхността да се обработва със специален агент, който може да се закупи от всеки магазин.

След тези прости съвети може да научите как да се грижите за кожените мебели, а когато такива са трайно увредени може да помислите за фирма по извозване стари мебели.

Полагайки ежедневно грижи за кожата, цялата процедура може да е проста и бърза.

Ако не разполагате с време или не можете да се справят с евентуални замърсявания на мебели кожа, а квалифицирани работници за извозване стари мебели ще могат да извършват всички последвани процедури от дома ви. Дори ако е необходимо, транспортиране на мебелите ще се справят блестящо и по врене на демонтаж. Предлагат се и изгодни цени за всеки джоб: http://xn--80aa7ac7b.bg/цени.

Всички тези препоръки се отнасят до подобни офис мебели.