Директории за статии

Клиентски вход

Search

Втори живот за ненужни неща

Оказва се, че дори ненужните неща, които сте на път да изхвърлите, могат да намерят неочаквани приложения.

Дайте вторият живот на ненужни неща! Започнете с почистване на тавани и мазета. Ще се изненадате, колко много неща се крият по тези места.

Буркани от бебешка храна - много добро средство за премахване съхранение на лакочистител. Капачката им върши идеално работа и предотвратява възможността ацетонът да се изпари.

От празната бутилка от кетчуп, може да направите удобен дозатор за хомогенно тесто. Вашите палачинки винаги ще бъдат с еднакъв размер и перфектен кръг, като на професионалисти.

Празна пластмасова бутилка - това е един от най-лесните начини да разделите жълтъка от белтъка. Просто стиснете бутилката до жълтъка леко и дръжте леко опъната ръката. Жълтък нежно се смуче в бутилката.

Празна кутия от чай - понякога просто е жалко да изхвърлите някои много красиви кутии. Тогава можете да им даде втори живот, като използвате за поставки за домашно ароматизирани свещи.

Кутии с шоколадови бонбони – които са поотделно в опаковки, сега когато са свършили може да използвате спокойно за съхранение на сол, черен пипер и други подправки. Те ще са ви под ръка, когато отидете на екскурзия. От празната кутия шоколадови бонбони - в зависимост от размера на клетките, можете да съхранявате съвсем малки неща. От облекло и аксесоари до каквото поискате. Ако ви трябва депо цени, тук може да видите.

Загубен чорап сега може да послужи чудесно като фолио за чупливи предмети, докато сте в движение или просто съхранявате в килера.

Свитъците от амбалажна хартия, хартия за печене, моделирна хартия, плакати и др. Срамно е да се отвори гардероба и да откриете, че нещата ви са натрошени. Изрежете тоалетна хартия или салфетки и ще получите универсална скоба за ролки.

Счупената керамика е тъжна гледка, но не бързайте да изхвърлите парчетата. Сега те могат да послужат за изграждане на картина с мозайка.

Счупени саксии – по сходен на горния метод сега и те могат да послужат, съчетавайки се с всички цветове на живота. Може би няма по-подходящи и хармонични знаци за растенията в градината от подобни парчета. Научете повече за сондажи за вода.