Директории за статии

Клиентски вход

Search

Да дадем шанс на старите мебели – топ идеи за възстановяване на стара мебел

Модерната мека мебел, мебелите от дърво има визуално привлекателни форми, цветове и материали, но експлоатационния им живот не трае толкова дълго време. Като цяло, операцията продължава в продължение на 1-2 години и повече, отколкото е посочено в документа.

Много често качеството на продукта започва да разочарова потребителите доста по-рано. Вие знаете старата италианска традиция, според която искате да се отървете от разпадащият се интериор пред Новогодишната нощ? Ако все още възнамерявате да се възползвате от тази стара практика, потърсете си фирма, която предлага извозване на стари мебели.

Ако сте от групата хора, обучени да оцеляват в ерата на дефицит и сте избрали да съхраните някои и друг стар диван, стари столове в таванското помещение, някои и други порутени рафтове в коридорите, то време е да се научите и как да реставрирате.

Какво ще кажете да дадете на вашите стари мебели пълен втори живот? В крайна сметка, качеството на изделия, изработени на принципа на "съвестта" понякога надхвърля характеристиките на най-скъпите продукти на световни производители!

Ако вече се питате откъде да започнете, ето ви хрумка:

Реставрация на мебели - това е труден процес, но вълнуващ, интересен и креативен. Изобилието от стоки за шиене и занаяти, предоставени на пазара днес, позволява не само да се възстановят мебелите от дърво, но и всяка една мека материал. И всичко това може да се направи у дома, с ръцете си! Всичко, което трябва да са някои основни материали за избраната техника за декориране, малко въображение, постоянство и разбира се, желание.

Реабилитиране на стари мебели може да стане и с помощта на бои, боядисване, декупаж, инкрустация моделиране. Може лесно да разберете как да се възстановява старата "остаряла" мебел с декорация и комбинация от няколко техники. Между другото, сръчните дизайнери са тясно свързани с възраждането на древни мебели. "Реабилитирам" антични принадлежности се счита за моден начин за превръщане на нещо в модерен аксесоар. Такъв може да се създаде и върху старинни мебели, които да са украсени с интересни френски мотиви, заимствани от Париж.

Техниката е проста:

Преди да започнете, обезмаслете повърхността с всички подходящи средства за тези цели; След това се придържайте към цветните неща, които трябва да бъдат обработени внимателно и да се избегне появата на фини въздушни мехурчета - това ще удължи живота на старите мебели.

Ако някои стари мебели са неизползваеми или увредени непоправимо, помислете за изнасянето им на сметище за мебели, отпадъци.