Директории за статии

Клиентски вход

Search

Как да разширите пространствата в малкия апартамент

Много от нас живеят в малка етажна собственост и с годините багаж и мебели, сякаш задушават атмосферата. Време е да разширите така и така малките зони, но как да стане това.

Преди да стартирате проект "активни мерки ", за да се освободи още малко пространство в апартамента, помислете за личните вещи и мебели. Това дали да ги преместите на друго място - на тавана, в гаража или в мазето или да изхвърлите. Ако изберете втория вариант потърсете фирма FORI.EU за съдействие.

Ако все още не сте готови да се разделите със старите мебели, то внимателно опаковайте всички неща. По време на ремонт може да поместите една голяма част от домакинските уреди, посуда, предмети и дори части от демонтирани мебели в картонени кутии и кашони. Такива може да изнесете във вече

почистени мазета и тавани.

Мебели, килими, полилеи, картини трябва да са спретнато увити, а чупливите облицовайте с чувствително покритие. Наемете си екип по тяхното изнасяне или изхвърляне.

Направете план за ремонтните дейности, които смятате да извършите.

Сега, когато имате списъци на материали, план за обновяване на апартамент и ремонт на стаи в апартамента може да започнете с извозване на стари мебели.

Ремонтните дейности на балкон трябва да останат за накрая, защото тези места са идеални за съхранение на някои неща, докато трае строителната работа.

В тях може да съхранявате инструменти и оборудване, материали и други остатъци.  И разбира се, не забравяйте, че за да може резултатът да отговаря на очакванията, трябва да се инвестира в ремонта не само финансов, но и със здравия разум, въображение и много упорита работа.

Късмет на всички в начинанието на творчески процес!