Директории за статии

Клиентски вход

Search

Мазе – идеи за ремоделиране

Мазето е друго място в дома, което често и за много от нас е затрупано с неща, както, да речем, използвано е за място за съхранение. Има едно голямо „НО“ и то е свързано с многото начини да прекрояваме мазето в жилищната площ.

Ако стартирате сега вашия проект по таванско ремоделиране, то планирайте и почистване на мазета и тавани.

Има някои идеи, които са приложими и за мазето. Може да направите някои подобрения към апартамента, като например допълнителна баня, работен кът или студио.

Мазето може да бъде превърнато в нещо, в зависимост от вашите нужди. При условие, че има добра звукоизолация мазето може да се превърне в голямо музикално студио за репетиции и записи. То също може да стане зона за забавления.

Вашият собствен бар – нужни са ви няколко места и може да направите едно чудесно място за среща с приятели, без да излизате извън дома си. Можете също така да поставите билярдна маса има бар-ефект за собственото си забавление. Предвидете фирма за извозване строителни отпадъци.

Вашето кино - холът е едно нещо, но когато искате наистина да се потопите в света на филмовата екранизация, това би било чудесно място да се скриете от домакинска работа. Може да вземете пуканки и да гледате добри филми. За целта ви трябва един голям екран и меки дивани. Такива ще създадат много интимна и комфортна обстановка.

Стая за гости - ако мазето е доста просторно след това тя може да се превърне в голяма стая за гости с допълнителна баня и дори камина. Всеки път, когато вашите роднини или приятели ще искат или трябва да остане над него ще им служат голяма стая за гости.

Стая за игри – или казано по друг начин детски стая за игри. Тя може да се намира в мазето, защото там има достатъчно място за всички играчки и неща, които обикновено съдържа една детска стая. Също така е безопасна за децата.

Фитнес – какво чудесно място да се сдобиете с всички уреди, които харесвате във фитнес залата. Мазето може да е достатъчно практично за тази цел. Ако не ви харесват открити обучения и ако не разполагате с време за външни спортни зали това е една чудесна възможност да получите своя собствена фитнес зала в дома си.

Килер – това може да е вашето място за склад на всичко – зимнина, вестници и списания, дрешник или каквото сами решите. Важното тук е, че излишните неща няма да заемат място в така и така малкия апартамент. Да не забравяме и все пак, че сутеренът обикновено се използва като място за съхранение, така че защо да не го организирате веднага?

Вашето студио за красота - направете място за себе си, където можете да се отпуснете и да се направите красива. Създайте SPA център за красота. Кой не би се зарадвал на такова нещо в собствения си дом.

Вижте и за фирма за почистване на мазета в софия.