Директории за статии

Клиентски вход

Search

Как се мият алуминиеви щори у дома

Хоризонталните модели на алуминиеви щори в истинския смисъл думата се мият невъзможно. Те могат да се избърсват с влажна гъба, стига да виси на прозореца в банята или под течаща вода. Първо, продуктът се отделя от прозореца и се накисва в банята. След това се оставя да виси на въже за сушене на дрехи, например над ваната или върху плочките. В началото те се почистват от едната страна с почистващ препарат за прозорци, а след това се обръщат и на другата страна. В случай, че имате нужда от допълнителна информация за услуги, такава може да откриете на адреси:

IZVOZVA.COM

NACHISTO.COM

ИЗВОЗВАНЕ.COM

Ако са силно замърсени, например - петна от мазнини, дебел слой прах, се препоръчва да се поставят хоризонтални ленти в даден момент от перилния препарат. Можете да използвате и пара. С такова устройство спестявате време за почистване на дома. Въпреки това, избърсването на хоризонталата линия прави, нещата по-леки и ще припокрива на по-малки площи. Ето защо, при почистване е необходимо да се насочи струя от перилен препарат под ъгъл, само така можете да обхване цялата повърхност на продукта.

Как да се измият щори от плат - вертикални щори, изработени от дебел плат, първо трябва да се разединят. За целта първо се дърпа долната верига и на ротационен принцип с всеки ламел (лента) и след това се премахва една по една всяка от лайсните. Трябва да се внимава да не се повредят пластмасовите части. Когато са разглобени, се накисват в топла вода с разреден препарат във вода. Можете да използвате и пара. Щорите от плат могат да се търкат с четката с помощта на почистващ препарат. Ако има налични петна, можете да използвате малко белина. На течаща вода се отмиват всички ламели. Тъканта се суши, така че да не остават следи в гънките. От прах и мръсотия тъканта се почиства поне да пъти в годината. Така ще се предотврати бъдещо износване и захабяване. Научете нещо полезно за изхвърляне на строителни отпадъци.

Могат ли да се мият щори в пералнята - Възможно ли е да се мият тези предмети в пералнята? Производителите твърдят, че абсолютно не може да се подложат на химическо чистене. В действителност обаче ако се подходи към този процес с ума, перална машина може да се превърне в незаменим помощник. В процеса на пречистване може да се използва ръчно пране, без въртене. Препоръчителната температура на водата трябва да е 35 ° C и само с мек препарат може да се използва за пречистване. Вертикалните ребра сгънати в няколко части се разточва на руло и безопасно се затеглят. Ако има много ролки, по-добре е да прекарат няколко проходилка, отколкото да се опитват да ги тъпча заедно. Ето защо не се препоръчва да се използва този метод много често. За предпочитане е, разбира се, почистване на щори ръчно.

Избор на метод на измиване зависи от възможностите на собственика, неговите сили и съществуващото оборудване. Разберете и когато се налага изхвърляне на мебели.