Директории за статии

Клиентски вход

Search

Международното разрастване на Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret отворили първите си магазини извън САЩ в три канадски града: Едмънтън през август 2010, Торонто през август 2010 г. и Калгари май 2011. В Едмънтън и Калгари, Западна Канада, открили четири магазина - West Edmonton Mall, Kingsway Mall, Chinook център и Southcentre Mall, а осем магазина били открити в Торонто, включително Yorkdale търговски център, Торонто Eaton Centre, Mall Upper Канада, Mapleview център в Бърлингтън, Sherway Gardens в Etobicoke и Square търговски център в Mississauga, в която се намира и най-големия магазин в Канада. Първият магазин на марката в Квебек ще се отвори през 2012 г. в Carrefour Laval.

Първият Victoria’s Secret магазин на Атлантическия океан Канада също ще се отвори през 2012 г. в търговския център на Halifax.

Първите магазини на Victoria’s Secret извън Северна Америка са открити в Бахрейн, Кувейт и Обединените арабски емирства, въпреки че това са франчайзингови магазини, притежавани и експлоатирани от M.H. Alshaya Co съвместно с Victoria’s Secret предимно предлагат продукти за красота и маркови аксесоари на Victoria’s Secret.

Първият магазин на Victoria’s Secret в Карибския басейн е открит през ноември 2011 г. Плаза Лас Америкас в Сан Хуан, Пуерто Рико. Вторият магазин ще отвори врати през октомври 2012 г. в Mall Sambil Санто Доминго в Доминиканската република.

Първият магазин на Victoria’s Secret в Полша отваря врати тези дни през юли 2012 г. в Złote Tarasy във Варшава и ще бъде управляван от M.H. Alshaya Co. Това ще бъде първия и магазин Victoria’s Secret в Европа (извън Великобритания).

През ноември 2005 г. компанията открива и първия си бутик в Обединеното кралство на летище Хийтроу, Терминал 5 с помощта на World Duty Free. През 2012 г. Victoria’s Secret ще отвори и първия си, 16500-квадратни фута (1 530 m2), водещ магазин на Ню Бонд Стрийт в Лондон като част от плануваните още два или три магазина в града. Също така планира се допълнително национална експанзия във Великобритания. Изпълнителният вице президент на Victoria’s Secret и главен административен служител Мартин R Редгрейв каза, WWD: "Това е което желаем да бъде направено, тъй като ние се разширяват в Обединеното кралство, и тези магазини ще бъдат управлявани от компанията". От компанията съобщиха, че новият магазин на Victoria’s Secret ще бъде открит на 25 юли 2012 на Бонд Стрийт в Лондон.