Директории за статии

Клиентски вход

Search

Wallpaper за всяко настроение

През 80-те години компютърните екрани се оцветяваха в зелено, когато заспят – първият wallpaper. От тогава фоновите изображения прераснаха в едно от най-търсените неща в интернет. Сами може да се уверите, че търсачките предлагат повече от 60 милиона уебсайта, които предлагат всякакви изображения.

Какво е това wallpaper и защо е толкова популярно? Най-просто казано, това е снимка или изображение, което служи за фон на компютърния екран. Да си го признаем, днес хората търсят индивидуалност във всичко, от дрехите, които носят, до хората, с които дружат. Компютърните wallpapers не правят изключение. Всеки иска да докосне нещата около себе си, така че да изразяват личността му.

Има най-различни wallpapers за всяко настроение, сезон, празник, животно и изкуство. Компютърните изображения могат да се променят и персонализират като човек може да си добави името, някоя интересна фраза или пък лого или бизнес реклама. Някои програми дори позволяват да качите снимка и тя да бъде обработена и манипулирана в различни размери, форми и да и бъдат приложени забавни ефекти. Няма нещо, което да не можете да направите в днешно време. Wallpaper можете да сложите дори на телефона или таблета си.

Персонализирането на компютърния или телефонния екран с най-новите и модерни изображения се е превърнало в популярно занятие. Сайтовете за фонове вече предлагат снимки в най-различни размери, за най-различни устройства. Най-добрите сайтове за wallpapers предлагат тонове изображения, от които да избирате, подредени в категории и размери. Те са напълно безплатни, няма никакви ограничения и не изискват никаква информация от вас.

Изтеглете си wallpaper за всеки повод. Сложете си за фон някой пейзаж, гора или море, ако обичате да излизате сред природата. Ако пък си падате ценител на женската красота – избирайте от хилядите красиви, известни и не толкова известни модели и момичета. Очаквате с нетърпение следващия филмов хит? Изтеглете си плакати на любимите си герои, с любимите си филмови сцени.